Fripturica de curcan

Iti trebuie:

  • 8 aripi de curcan
  • 1 piept de pui
  • 130 ml miere
  • 60 ml cognac
  • 300 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • 60 ml ulei
  • 2 cuisoare
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine carnea de curcan, pieptul de pui il taiati cubulete, condimentati cu sare si piper si asezati carnea in baitul format din: miere, cognac, vin rosu, nucsoara si cuisoarele maruntite.
  2. Dati totul la frigider pentru minim o ora.
  3. Dupa o ora, asezati carnea de curcan intr-o tava unsa bine cu ulei, puneti deasupra baitul si dati la cuptor pana cand carnea se fragezeste bine.
  4. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes