skip to main |
skip to sidebar
Muschi de porc delicios
Iti trebuie:
- 1,5 kg muschi de porc
- 250 ml vin alb
- 250 ml otet
- 2 cepe
- 1 morcov
- 5 catei de usturoi
- 2 foi de dafin
- 2 crengute rozmarin
- 3 frunze de telina
- 4 fire de patrunjel
- piper boabe
- cimbru
- mustar boabe
- sare
- unt
Pregatesti asa:
- Fierbi vinul, otetul, legumele taiate cubulete, foile de dafin, usturoiul pisat, piperul boabe, apoi le lasi sa se raceasca.
- Asezi carnea intr-un vas de lut si torni marinata peste ea.
- Lasi carnea asa 24 de ore, intorcand-o din cand in cand ca sa se patrunda bine de arome.
- Cu 3 ore inainte de servire, scoti carnea, o scurgi bine si o introduci la cuptor, la foc potrivit, intr-un vas termorezistent uns cu unt.
- Cand s-a rumenit cum trebuie pe toate partile, torni marinata deasupra si lasi sa fiarba inca o ora, stropind carnea cu zeama din vas.
- Inainte de a o scoate din cuptor, presari piper macinat, cimbru si boabe de mustar.
- Servesti cu diferite garnituri.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu