Muschi de porc delicios

Iti trebuie:

  • 1,5 kg muschi de porc
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml otet
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 2 crengute rozmarin
  • 3 frunze de telina
  • 4 fire de patrunjel
  • piper boabe
  • cimbru
  • mustar boabe
  • sare
  • unt
Pregatesti asa:
  1. Fierbi vinul, otetul, legumele taiate cubulete, foile de dafin, usturoiul pisat, piperul boabe, apoi le lasi sa se raceasca.
  2. Asezi carnea intr-un vas de lut si torni marinata peste ea.
  3. Lasi carnea asa 24 de ore, intorcand-o din cand in cand ca sa se patrunda bine de arome.
  4. Cu 3 ore inainte de servire, scoti carnea, o scurgi bine si o introduci la cuptor, la foc potrivit, intr-un vas termorezistent uns cu unt.
  5. Cand s-a rumenit cum trebuie pe toate partile, torni marinata deasupra si lasi sa fiarba inca o ora, stropind carnea cu zeama din vas.
  6. Inainte de a o scoate din cuptor, presari piper macinat, cimbru si boabe de mustar.
  7. Servesti cu diferite garnituri.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes