skip to main |
skip to sidebar
Lapte de pasare
Iti trebuie:
- 1 l lapte
- 5 oua
- 10 linguri de zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 linguri amidon.
Pregatesti asa:
- Bati albusurile spuma cu un praf de sare si cinci linguri de zahar pana se tin de vas.
- Fierbi laptele si, cand da in clocot, il dai deoparte.
- Iei „galuste" din albus cu o lingura mare si le dai drumul in laptele clocotit.
- Le intorci pe ambele parti si nu le lasi mai mult de cinci minute.
- Scoti usor „galustele" de albus intr-o sita.
- Freci galbenusurile cu zaharul ramas, zaharul vanilat, amidonul si cateva linguri de lapte.
- Adaugi compozitia obtinuta in laptele cald, pui cratita din nou pe foc si amesteci pana se ingroasa.
- Torni crema de lapte in cupe si adaugi in fiecare o „galusca" de albus.
- Decorezi cu coaja rasa de portocala sau cu ce doresti.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu