Lapte de pasare

Iti trebuie:

  • 1 l lapte
  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri amidon.
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si cinci linguri de zahar pana se tin de vas.
  2. Fierbi laptele si, cand da in clocot, il dai deoparte.
  3. Iei „galuste" din albus cu o lingura mare si le dai drumul in laptele clocotit.
  4. Le intorci pe ambele parti si nu le lasi mai mult de cinci minute.
  5. Scoti usor „galustele" de albus intr-o sita.
  6. Freci galbenusurile cu zaharul ramas, zaharul vanilat, amidonul si cateva linguri de lapte.
  7. Adaugi compozitia obtinuta in laptele cald, pui cratita din nou pe foc si amesteci pana se ingroasa.
  8. Torni crema de lapte in cupe si adaugi in fiecare o „galusca" de albus.
  9. Decorezi cu coaja rasa de portocala sau cu ce doresti.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes