Muschiulet de porc pe gratar

Iti trebuie:

  • 1 kg muschi de porc
  • 4-6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 3 frunze de salvie
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1,5 kg varza murata
  • 3-4 mere
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiuletul de porc si il tamponezi cu un prosop curat de bucatarie.
  2. Cureti usturoiul, il speli bine si pregatesti un mujdei in care mai adaugi sare, piper, cimbru, salvie, rozmarin si ulei.
  3. Crestezi muschiuletul de porc din loc in loc cu ajutorul unui cutit si asezi in buzunarasele facute mujdeiul cu condimente.
  4. Cu restul amestecului de condimente freci muschiuletul pe toata suprafata si o asezi pe gratarul de la cuptor.
  5. Dedesubt pui o tava cu apa pentru a colecta zeama ce se scurge din muschi, iar aburii ajuta la fragezirea carnii.
  6. Dupa 30 de minute, intorci carnea pentru a se rumeni, iar alaturi, pe gratar, adaugi merele.
  7. Separat, tai varza murata fideluta si o calesti in ulei si apa.
  8. Presari cimbru si piper si lasi pana cand varza se inabusa.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes