skip to main |
skip to sidebar
Muschiulet de porc pe gratar
Iti trebuie:
- 1 kg muschi de porc
- 4-6 catei de usturoi
- 1 lingurita cimbru
- 3 frunze de salvie
- rozmarin
- sare
- piper
- ulei
- 1,5 kg varza murata
- 3-4 mere
Pregatesti asa:
- Speli bine muschiuletul de porc si il tamponezi cu un prosop curat de bucatarie.
- Cureti usturoiul, il speli bine si pregatesti un mujdei in care mai adaugi sare, piper, cimbru, salvie, rozmarin si ulei.
- Crestezi muschiuletul de porc din loc in loc cu ajutorul unui cutit si asezi in buzunarasele facute mujdeiul cu condimente.
- Cu restul amestecului de condimente freci muschiuletul pe toata suprafata si o asezi pe gratarul de la cuptor.
- Dedesubt pui o tava cu apa pentru a colecta zeama ce se scurge din muschi, iar aburii ajuta la fragezirea carnii.
- Dupa 30 de minute, intorci carnea pentru a se rumeni, iar alaturi, pe gratar, adaugi merele.
- Separat, tai varza murata fideluta si o calesti in ulei si apa.
- Presari cimbru si piper si lasi pana cand varza se inabusa.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu