Friptura picanta de porc

Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingura boia iute
  • sare
  • sos tabasco verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc, o cureti de eventuale pielite si o condimentezi cu sare.
  2. Dai pulpa de porc deoparte.
  3. Amestecu boiaua cu cateva linguri de ulei si 15 picaturi de sos tabasco.
  4. Ungi carnea cu putin ulei si prajeste-o pe toate partile intr-o tigaie, timp de cateva minute.
  5. Pune bucata de carne intr-o tava de copt, toarna peste ea sosul pregatit si acopera cu o folie de aluminiu.
  6. Da la cuptor pentru 30 minute, intoarce carnea, stropeste-o cu sosul din tava si las-o inca 15 minute neacoperita.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu