skip to main |
skip to sidebar
Friptura picanta de porc
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de porc
- 1 lingura boia dulce
- 1 lingura boia iute
- sare
- sos tabasco verde
- ulei
Pregatesti asa:
- Speli bine pulpa de porc, o cureti de eventuale pielite si o condimentezi cu sare.
- Dai pulpa de porc deoparte.
- Amestecu boiaua cu cateva linguri de ulei si 15 picaturi de sos tabasco.
- Ungi carnea cu putin ulei si prajeste-o pe toate partile intr-o tigaie, timp de cateva minute.
- Pune bucata de carne intr-o tava de copt, toarna peste ea sosul pregatit si acopera cu o folie de aluminiu.
- Da la cuptor pentru 30 minute, intoarce carnea, stropeste-o cu sosul din tava si las-o inca 15 minute neacoperita.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu