Friptura de porc cu legume

Iti trebuie:

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 7 catei de usturoi
  • 4-5 morcovi tineri
  • 3 fire de praz
  • 2 lingurite chimen
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc si o tai in bucati potrivite ca marime.
  2. Asezi carnea intr-un vas de yena uns cu ulei.
  3. Cureti si speli bine morcovii, ii tai rondele si ii pui peste carne.
  4. Speli bine prazul, il tai felii si il pui si pe el in tava.
  5. Cureti si speli bine usturoiul, il tai feliute subtiri si il adaugi peste carne si legume.
  6. Condimentezi cu sare, piper, adaugi o cana supa de legume si bagi friptura la cuptor.
  7. Stropesti friptura din cand in cand cu sosul format in tava, avand grija sa o intorci pe cealalta parte.
  8. Inainte cu 20 de minute ca friptura sa fie gata, presari deasupra chimen si dai din nou la cuptor.
  9. Cand e gata, stingi focul si pui deasupra fire de rozmarin proaspat.
  10. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes