skip to main |
skip to sidebar
Friptura de porc cu legume
Iti trebuie:
- 1,5 kg pulpa de porc
- 7 catei de usturoi
- 4-5 morcovi tineri
- 3 fire de praz
- 2 lingurite chimen
- sare
- piper
- ulei
Pregatesti asa:
- Speli bine carnea de porc si o tai in bucati potrivite ca marime.
- Asezi carnea intr-un vas de yena uns cu ulei.
- Cureti si speli bine morcovii, ii tai rondele si ii pui peste carne.
- Speli bine prazul, il tai felii si il pui si pe el in tava.
- Cureti si speli bine usturoiul, il tai feliute subtiri si il adaugi peste carne si legume.
- Condimentezi cu sare, piper, adaugi o cana supa de legume si bagi friptura la cuptor.
- Stropesti friptura din cand in cand cu sosul format in tava, avand grija sa o intorci pe cealalta parte.
- Inainte cu 20 de minute ca friptura sa fie gata, presari deasupra chimen si dai din nou la cuptor.
- Cand e gata, stingi focul si pui deasupra fire de rozmarin proaspat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu