Pui umplut cu ficatei

Iti trebuie:

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • miezul de la o bagheta
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • vin alb
  • boabe de piper
  • 3 foi de dafin
  • 400 g ficatei de pui
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul atat pe interior cat si pe exterior si il pui la marinat cateva ore bune in bin alb cu boabe de piper si foile de dafin.
  2. Cureti cepele, le speli si le toci marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei.
  3. Speli bine ficatul, il cureti de pielite si il adaugi peste ceapa impreuna cu usturoiul taiat marunt.
  4. Inmoi miezul de bagheta in putina apa sau lapte, il storci bine si il dai prin masina de tocat carne impreuna cu amestecul de ceapa si ficatei.
  5. Adaugi 2 oua, sare si piper, amesteci bine, iar cu aceasta compozitie umpli puiul.
  6. Ungi o tava cu untura, asezi puiul si o dai la cuptor.
  7. Mai adaugi in tava putin ulei si apa.
  8. Dupa ce a fiert putin, adaugi si vinul in care a stat la marinat impreuna cu condimentele.
  9. Stropesti friptura din cand in cand cu sosul format in tava.
  10. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes