skip to main |
skip to sidebar
Pui umplut cu ficatei
Iti trebuie:
- 1 pui
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- miezul de la o bagheta
- 2 oua
- sare
- piper
- vin alb
- boabe de piper
- 3 foi de dafin
- 400 g ficatei de pui
Pregatesti asa:
- Speli bine puiul atat pe interior cat si pe exterior si il pui la marinat cateva ore bune in bin alb cu boabe de piper si foile de dafin.
- Cureti cepele, le speli si le toci marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei.
- Speli bine ficatul, il cureti de pielite si il adaugi peste ceapa impreuna cu usturoiul taiat marunt.
- Inmoi miezul de bagheta in putina apa sau lapte, il storci bine si il dai prin masina de tocat carne impreuna cu amestecul de ceapa si ficatei.
- Adaugi 2 oua, sare si piper, amesteci bine, iar cu aceasta compozitie umpli puiul.
- Ungi o tava cu untura, asezi puiul si o dai la cuptor.
- Mai adaugi in tava putin ulei si apa.
- Dupa ce a fiert putin, adaugi si vinul in care a stat la marinat impreuna cu condimentele.
- Stropesti friptura din cand in cand cu sosul format in tava.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu