Iti trebuie:
- 6 pulpe de pui
- 12 castane dulci
- 1 mar
- 3 linguri ulei
- 100 ml bere
- 300 ml supa de pui
- 1 crenguta cimbru verde
- sare
- piper
- oregano
- Speli bine pulpele, le cureti de pielite daca e cazul si le stergi bine cu prosoape absorbante de bucatarie.
- Condimentezi pulpele cu sare si piper, le asezi intr-un vas termorezistent si le stropesti cu ulei.
- Torni in vas supa de pui strecurata, adaugi oregano, dupa gust, acoperi cu folie de aluminiu si asezi vasul in cuptor, la foc potrivit, pentru circa 40 de minute.
- Adaugi berea si o crenguta verde de cimbru, adaugi marul taiat felii si castanele fierte separat, potrivesti gustul de sare, daca este nevoie, si dai din nou vasul la cuptor, neacoperit, pentru inca 20 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra si se amesteca aromele.
- Pentru servit, scoti pulpele pe un platou adanc, adaugi felii de mar, castane si asezonezi cu sosul din tava.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu