Desert cu inimioare de capsuni

Iti trebuie:

  • 350 g capsuni congelate
  • 1 plic gelatina
  • 40 g zahar
  • 500 g ciocolata alba de menaj
  • 400 ml frisca lichida
  • 500 g mascarpone
  • 1 foaie blat de tort.
Pregatesti asa:
  1. Decongelezi capsunile, pastrezi cateva pentru decor, le pasezi pe restul si pui gelatina la inmuiat in apa rece.
  2. Incalzesti piureul de capsuni, adaugi zaharul, pui gelatina si mai lasi pana se dizolva aceasta.
  3. Torni compozitia intr-un vas de metal in forma de cupola si dai la congelator.
  4. Topesti ciocolata, rupta in bucati la bain-marie.  
  5. Adaugi frisca si amesteci bine timp de 10 minute.
  6. Iei vasul de pe foc, pui mascarpone si amesteci pana se omogenizeaza.
  7. Asezi inelul formei de tort in jurul blatului, rastorni jeleul pe mijloc si torni deasupra crema racita putin.
  8. Decorezi cu capsuni si cu ciocolata alba rasa cu cutitul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes