skip to main |
skip to sidebar
Desert cu inimioare de capsuni
Iti trebuie:
- 350 g capsuni congelate
- 1 plic gelatina
- 40 g zahar
- 500 g ciocolata alba de menaj
- 400 ml frisca lichida
- 500 g mascarpone
- 1 foaie blat de tort.
Pregatesti asa:
- Decongelezi capsunile, pastrezi cateva pentru decor, le pasezi pe restul si pui gelatina la inmuiat in apa rece.
- Incalzesti piureul de capsuni, adaugi zaharul, pui gelatina si mai lasi pana se dizolva aceasta.
- Torni compozitia intr-un vas de metal in forma de cupola si dai la congelator.
- Topesti ciocolata, rupta in bucati la bain-marie.
- Adaugi frisca si amesteci bine timp de 10 minute.
- Iei vasul de pe foc, pui mascarpone si amesteci pana se omogenizeaza.
- Asezi inelul formei de tort in jurul blatului, rastorni jeleul pe mijloc si torni deasupra crema racita putin.
- Decorezi cu capsuni si cu ciocolata alba rasa cu cutitul.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu