skip to main |
skip to sidebar
Curcan delicios umplut cu castane
Iti trebuie:
- 1 curcan potrivit
- 100 g unt
- 3 galbenusuri
- 2 linguri zahar
- miez de paine inmuiat in lapte
- pesmet
- albusuri spuma
- 300 g castane, curatat de coaja si de pielita, taiate in bucati mari si oparite bine
Pregatesti asa:
- Freci untul, adaugi galbenusurile, zaharul, miezul de paine inmuiat in lapte, pesmetul, albusurile spuma si castanele, pregatite conform indicatiilor de mai sus.
- Cu aceasta compozitie, umpli curcanul, curatat, sarat, piperat si prajit ca pentru friptura.
- Legi curcanul cu o ata trecuta prin aripi si prin pulpe, ca sa-si pastreze forma.
- Pui curcanul la cuptor cu bucatele de slanina si torni deasupra untura fierbinte.
- Mai tarziu uzi cu apa curcanul si, la final de tot, stropesti curcanul cu un paharel de coniac, care va face coaja rumena.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu