Se amesteca 3 linguri de suc de cirese cu amidonul.
Se amesteca restul de suc de cirese, 2 linguri de zahar, coaja de lamaie si batonul de scortisoara.
Se incorporeaza amidonul dizolvat, se pune pe foc si se da intr-un clocot pana se leaga, apoi se adauga coaja de lamaie, dupa care se scot coaja de lamaie si batonul de scortisoara.
Se incorporeaza si ciresele (se pastreaza cateva intregi pentru decor).
Branza, frisca, restul de zahar si intaritorul de frisca se amesteca pana cand se obtine o crema.
Chiflele se taie jumatati, pe lungime.
Pe jumatatea de chifla se pune compozitia de cirese, apoi crema, dupa care, deasupra, se toarna inca o lingura din compozitia de cirese.
Pe marginea chiflei se pun ciresele intregi, pentru decor.
Se lasa la frigider 1 ora, apoi se presara deasupra fisticul.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu