skip to main |
skip to sidebar
Friptura de iepure cu gutui
Iti trebuie:
- 2 pulpe de iepure
- 500 g gutui
- 250 ml suc de rosii
- 1 lingurita faina
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 1 lingura zahar
Pregatesti asa:
- Speli bine pulpele de iepure, le tai in bucati potrivite si le pui la calit in ulei incins.
- Dupa ce s-au rumenit frumos le asezi intr-un vas de yena pe care l-ai uns bine cu ulei.
- Cureti gutuile de coaja, le scoti semintele si le tai felioare, dupa care le pui tigaie fara ulei si le prajesti 5 minute, apoi le asezi in tava alaturi de pulpele de iepure.
- Intr-o cratita caramelizezi zaharul si-l stingi cu putin bulion.
- Restul de bulion il amesteci cu faina si-l torni peste zaharul stins.
- Amesteci bine si lasi sa fiarba pana obtii un sos.
- Il condimentezi dupa gust si torni sosul in tava.
- Dai tava la cuptor pana se inmoaie bine carnea.
- Cand servesti, presari pe deasupra bucatilor de carne levantica proaspata tocata fin.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu