skip to main |
skip to sidebar
Iepure marinat la cuptor
Iti trebuie:
- spinarea de la un iepure
- 125 g slanina afumata
- 1 capatana usturoi
- sare
- 50 g unt
Pentru marinata iti trebuie:
- 1 ceasca otet amestecat cu apa
- 2 linguri ulei
- rondele de morcov
- rondele de ceapa
- cateva fire de patrunjel
- cimbru
- 2 frunze de dafin
- piper
- sare
Pregatesti asa:
- Speli bine spinarea de iepure si indepartezi fasiile grase.
- Prepari marinata din ingredientele de mai sus.
- Torni marinata peste iepure si il stropesti peste tot.
- Il lasi la marinat cateva ore.
- Dupa cateva ore il scoti din marinata si il stergi cu un prosop absorbant.
- Impanezi spinarea de iepure cu slanina afumata si usturoi.
- Asezi carnea intr-o tava cu spatele in sus, pui cateva linguri de apa si una de unt si dai vasul la cuptor, la foc potrivit.
- Din cand in cand stropesti friptura cu zeama din tava.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu