skip to main |
skip to sidebar
Mere coapte cu ciocolata
Iti trebuie:
- 4 mere
- 100 g alune de padure sau nuca
- 100 g stafide
- 100 g smochine
- 50 ml rom
- 1 lingurita scortisoara.
Pentru topping iti trebuie:
- 150 ml frisca lichida
- 150 g ciocolata neagra de menaj.
Pregatesti asa:
- Tai capacele la mere si le cureti de seminte.
- Stafidele le pui la inmuiat in rom 15 minute.
- Alunele sau nucile le maruntesti, iar smochinele le tai bucati mici.
- Amesteci alunele, stafidele si smochinele cu scortisoara si cu acest amestec umpli merele.
- Le asezi in tava si le coci circa 15-20 de minute.
- Frisca o amesteci cu ciocolata rasa si o pui pe foc, amestecand continuu pana se formeaza un sos gros.
- Lasi la racit.
- Cand merele sunt gata, le asezi pe un platou si torni peste ele toppingul de ciocolata.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu