skip to main |
skip to sidebar
Friptura de porc cu ghimbir
Iti trebuie:
- 1,5 kg ceafa de porc
- 2 ardei grasi
- 1 ceapa rosie
- 2 foi de dafin
- sare
- piper
- ulei
- 2 lingurite ghimbir
- 5 linguri apa
- 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
- Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servet si o freci bine cu sare.
- Asezi ceafa de porc intr-o tava de cuptor unsa bine cu ulei.
- Torni o cana de supa, adaugi ceapa curatata si taiata rondele, ardeii taiati julien, piper, foi de dafin si dai totul la cuptor.
- Ai grija ca in timpul pregatirii fripturii sa stropesti carnea cu sosul format in tava si sa o intorci pe toate partile.
- Cand carnea e patrunsa, o scoti pe un platou si o servesti cu un sos format din: 4 linguri mustar clasic, 5 linguri de vin, 2 linguri miere, 1 lingurita boia iute, 3 catei de usturoi si ghimbirul dat pe razatoarea fina.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu