skip to main |
skip to sidebar
Friptura de pui cu prune
Iti trebuie:
- 1 kg piept de pui
- 15 prune uscate
- 3 linguri ulei de masline
- 400 ml infuzie de plante
- 200 g nuci pisate
- 1 legatura marar
- sare
Pregatesti asa:
- Inainte de a pregati aceasta reteta lasati prunele uscate sa stea la hidratat in infuzia de plante macar 3-4 ore.
- Spalati bine carnea de pui, o curatati de pielite, o stergeti cu un prosop si o taiati in fasii.
- Condimentati-le si fierbeti-le in apa cu sare, avand grija sa spumati ori de cate ori este necesar.
- Scoateti carnea din apa scurgeti-o si puneti-o intr-un castron.
- Stropiti-o cu ulei de masline.
- Scoateti samburii prunelor hidratate si inlocuiti-i cu miez de nuca amestecat cu marar tocat marunt.
- Puneti prunele astfel pregatite in vasul cu carnea si tineti vasul 15 minute la cuptor, la foc potrivit.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu