Friptura de pui cu prune

Iti trebuie:

  • 1 kg piept de pui
  • 15 prune uscate
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 ml infuzie de plante
  • 200 g nuci pisate
  • 1 legatura marar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a pregati aceasta reteta lasati prunele uscate sa stea la hidratat in infuzia de plante macar 3-4 ore.
  2. Spalati bine carnea de pui, o curatati de pielite, o stergeti cu un prosop si o taiati in fasii.
  3. Condimentati-le si fierbeti-le in apa cu sare, avand grija sa spumati ori de cate ori este necesar.
  4. Scoateti carnea din apa scurgeti-o si puneti-o intr-un castron.
  5. Stropiti-o cu ulei de masline.
  6. Scoateti samburii prunelor hidratate si inlocuiti-i cu miez de nuca amestecat cu marar tocat marunt.
  7. Puneti prunele astfel pregatite in vasul cu carnea si tineti vasul 15 minute la cuptor, la foc potrivit.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes