Friptura din muschi de vitel

Iti trebuie:

  • 1 kg muschi de votel
  • 250 g slanina afumata
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • 6 catei de usturoi
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiul de pui, il stergi cu un servet absorbant, il freci su sare, piper si lamaie, apoi il impanezi cu bucatele de morcov si usturoi si-l presari cu putina sare.
  2. Tai slanina, infasori muschiul in feliile de slanina si-l dai la cuptor intr-o tava cu putina apa si ulei.
  3. Dupa ce carnea s-a fragezit, o scoti pe un platou, desfaci feliile de slanina si le dai deoparte.
  4. Tai apoi muschiul felii si il stropesti cu sosul din tava.
  5. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes