skip to main |
skip to sidebar
Gogosi cu vin
Iti trebuie:
- 1 pahar de vin alb
- 1 lingura de unt
- 1 lingura zahar
- 6 linguri faina
- 4 oua
- un praf de sare
- ulei pentru prajit
- 1 plic zahar vanilat.
Pregatesti asa:
- Pui la fiert vinul intr-o cratita cu 1 lingura de unt.
- Cand clocoteste, iei de pe foc si adaugi repede faina, amestecand continuu, pana se desprinde aluatul de pe cratita.
- Il lasi sa se raceasca.
- Adaugi zaharul si galbenusurile, pe rand, un praf de sare si, la urma, albusurile batute spuma.
- lei cu 1 lingura din compozitie si prajesti gogosile in ulei incins.
- Le scoti cu o spumiera si, cat sunt calde le presari cu zahar pudra, amestecat cu zahar vanilat.
- Servesti gogosile calde.
- Sunt delicioase!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu