Gogosi cu vin

Iti trebuie: 

  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura zahar
  • 6 linguri faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • 1 plic zahar vanilat.
Pregatesti asa: 
  1. Pui la fiert vinul intr-o cratita cu 1 lingura de unt.
  2. Cand clocoteste, iei de pe foc si adaugi repede faina, amestecand continuu, pana se desprinde aluatul de pe cratita.
  3. Il lasi sa se raceasca.
  4. Adaugi zaharul si galbenusurile, pe rand, un praf de sare si, la urma, albusurile batute spuma.
  5. lei cu 1 lingura din compozitie si prajesti gogosile in ulei incins.
  6. Le scoti cu o spumiera si, cat sunt calde le presari cu zahar pudra, amestecat cu zahar vanilat.
  7. Servesti gogosile calde.
  8. Sunt delicioase!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes