skip to main |
skip to sidebar
Friptura de aripioare
Iti trebuie:
- 12 aripioare de pui
- 5 linguri ulei de masline
- 1 crenguta rozmarin
- 1 crenguta de salvie
- 1 capatana suturoi
- 250 g masline
- 4 catei de usturoi
- 1 lamaie
- zeama de la 2 lamai
- 3 foi de dafin
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Faci un sos din zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper, cei 4 catei de usturoi zdrobiti, rozmarinul, frunzele de dafin, salvia si amesteci bine pana cand se intrepatrund toate aromele.
- Speli bine pulpele de pui si le adaugi in acest sos.
- Acoperi castronul si-l pui la rece pentru 30 de minute.
- Asezi apoi aripioarele marinate intr-o tava, adaugi printre ele felii de lamaie, masline si capatana de usturoi necuratata de coaja (dar spalata bine) si taiata pe jumatate.
- Stropesti cu sosul marinat si introduci tava in cuptorul incins pentru 40 de minute, pana se rumenesc frumos deasupra.
- Servesti aripioarele calde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu