Desert cu cirese confiate

Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 ou
  • 200 g cirese confiate
  • 2 linguri fulgi nuca de cocos
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Se amesteca faina, sarea, praful de copt si se cern intr-un castron mare.
  2. Separat, in alt castron, se mixeaza untul si zaharul pana se face crema.
  3. Se incorporeaza oul si esenta de vanilie.
  4. Se amesteca cele doua compozitii, se adauga ciresele si fulgii de cocos si se obtine un aluat, din care se modeleaza fursecuri, care se coc intr-o tava tapetata cu hartie speciala pentru copt, timp de aproximativ 20 de minute, pana devin aurii.
  5. Se scot din tava dupa ce se intaresc si se servesc dupa racirea completa.
  6. Sunt mai bune a doua zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu