skip to main |
skip to sidebar
Desert cu cirese confiate
Iti trebuie:
- 300 g faina
- 200 g unt
- 150 g zahar
- 1 ou
- 200 g cirese confiate
- 2 linguri fulgi nuca de cocos
- 1 lingurita praf de copt
- 1 praf de sare
- 1 lingurita esenta de vanilie.
Pregatesti asa:
- Se amesteca faina, sarea, praful de copt si se cern intr-un castron mare.
- Separat, in alt castron, se mixeaza untul si zaharul pana se face crema.
- Se incorporeaza oul si esenta de vanilie.
- Se amesteca cele doua compozitii, se adauga ciresele si fulgii de cocos si se obtine un aluat, din care se modeleaza fursecuri, care se coc intr-o tava tapetata cu hartie speciala pentru copt, timp de aproximativ 20 de minute, pana devin aurii.
- Se scot din tava dupa ce se intaresc si se servesc dupa racirea completa.
- Sunt mai bune a doua zi.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu