skip to main |
skip to sidebar
Muschi de vitel condimentat
Iti trebuie:
- 1,5 kg muschi de vitel
- 2 linguri sare
- 100 ml ulei de masline
- 2 linguri cimbru
- 2 linguri coriandru
- 1 lingura piper
- 2 linguri boia dulce
- 2 linguri busuioc
- 2 linguri oregano
- 2 linguri usturoi pisat
Pregatesti asa:
- Speli carnea si o lasi intreaga in apa cu sare (1 lingura cu varf de sare la 1 I de apa).
- Lasi carnea peste noapte in aceasta saramura la rece.
- A doua zi, scoti carnea si o stergi foarte bine cu un servet uscat.
- Amesteci uleiul cu toate ingredientele de mai sus si freci foarte bine carnea cu acest amestec.
- Optional, poti pune peste carne cateva fasii de slaninuta afumata, invelesti carnea ermetic, in hartie de copt.
- Asezi carnea astfel invelita intr-o tava si o dai la cuptorul incins in prealabil, timp de 30-40 de minute, la foc potrivit.
- Rupi hartia si o mai lasi la cuptor, la foc maxim, timp de 30-40 de minute, inchizi cuptorul si o lasi in cuptorul incins pana se raceste.
- Tai carnea felii si presari deasupra cateva picaturi din sosul care se afla in tava.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu