Friptura de miel inabusita in vin

Iti trebuie:

  • 1 kg carne cu os de miel
  • 400 g arpagic
  • 200 g usturoi
  • 150 g masline verzi
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar vin
  • 300 g rosii
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • verdeata
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati egale, le speli si le prajesti in ulei, apoi le pui intr-o cratita cu putina apa si ulei si le dai la cuptor.
  2. Pe parcurs, adaugi usturoiul taiat rondele, rosiile curatate si taiate in sferturi, sarea, piperul, vinul si maslinele fara samburi.
  3. Spre sfarsit, adaugi faina si arpagicul si lasi sa fiarba inabusit, apoi presari verdeata.
  4. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes