Papanasi cu branza

Iti trebuie:

  • 400 g branza dulce
  • 5 linguri zahar
  • 4 oua
  • 5-6 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1 praf de sare
  • dulceata
  • smantana dulce sau frisca lichida
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol se mixeaza branza de vaci cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile apoi coaja de lamaie si zaharul vanilat.
  2. Se bat bine albusurile cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus alternand cu cantitatea de faina.
  3. Se obtine un aluat potrivit de tare astfel incat il vom pune la prajit cu o lingura.
  4. Intr-o tigaie adanca se pune ulei la incins, se face proba picurand putin aluat in tigaie, iar daca uleiul sfaraie se poate incepe prajirea.
  5. Se pun papanasii cu lingura, lasand spatiu intre fiecare si se intorc pentru a se praji bine pe ambele parti.
  6. Se scot pe servet absorbant de hartie.
  7. Se servesc calzi, cu dulceata si smantana sau frisca lichida.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes