Iti trebuie:
- 400 g branza dulce
- 5 linguri zahar
- 4 oua
- 5-6 linguri faina
- ulei pentru prajit
- 1 praf de sare
- dulceata
- smantana dulce sau frisca lichida
- coaja de la 1 lamaie
- 1 zahar vanilat.
- Intr-un bol se mixeaza branza de vaci cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile apoi coaja de lamaie si zaharul vanilat.
- Se bat bine albusurile cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus alternand cu cantitatea de faina.
- Se obtine un aluat potrivit de tare astfel incat il vom pune la prajit cu o lingura.
- Intr-o tigaie adanca se pune ulei la incins, se face proba picurand putin aluat in tigaie, iar daca uleiul sfaraie se poate incepe prajirea.
- Se pun papanasii cu lingura, lasand spatiu intre fiecare si se intorc pentru a se praji bine pe ambele parti.
- Se scot pe servet absorbant de hartie.
- Se servesc calzi, cu dulceata si smantana sau frisca lichida.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu