Deliciu cu piersici

Pentru blat iti trebuie:

  • 400 g biscuiti simpli
  • 1/2 cana nuci pisate
  • 1 esenta de rom
  • 1 esenta portocale
  • 1 pachet margarina
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml lapte.
Pentru crema iti trebuie:
  • 750 ml iaurt
  • 6 linguri zahar
  • 2 pliculete gelatina
  • 250 ml frisca lichida
  • 1 esenta vanilie
  • 1 compot mare de piersici.
Pentru decor iti trebuie: 
  • 1 piersica din compot
  • topping de capsuni
Pregatesti asa:
  1. Dai biscuitii prin masina de tocat impreuna cu nuca.
  2. Pui laptele pe foc cu zaharul, esentele si margarina, fierbi cateva minute pana se omogerazeaza, torni peste biscuti si amesteci bine.
  3. Intr-o forma de tort asezi compozitia de biscuiti si apesi bine.
  4. Gelatina o pui la inmuiat intr-un pahar cu apa pentru 10-15 minute, o topesti pe foc si o lasi la racit.
  5. Bati frisca bine si o dai la rece.
  6. Amesteci iaurtul ca zaharul, frisca, gelatina, esenta si mixezi bine.
  7. Torni jumatate din crema in farma, pui piersici taiate, din nou crema si dai la rece.
  8. Decorezi cu felii de piersici, topping de capsuni si dai la rece pentru doua ore inainte de servire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes