Crestezi castanele si le pui 5 minute in apa clocotita.
Le scoti pe rand, si le cureti cu atentie cat sunt fierbinti.
Dupa ce le-ai curatat, le pui la fiert circa 40 de minute in supa de carne.
Speli bine pulpa de porc, o stergi cu un servet si o dai prin masina de tocat carne impreuna cu slanina de porc, feliile de paine, cepele si amesteci bine.
Adaugi si ouale, condimentezi cu sare, piper si patrunjel verde tocat marunt si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
Cand castanele sunt gata, le scurgi si le adaugi in amestecul de carne tocata.
Umpli curcanul cu compozitia rezultata, cosi deschizatura pe unde ai introdus umplutura, il presari cu mirodenii pentru friptura si il ungi cu unt.
Pui curcanul intr-o tava, adaugi 5-6 linguri de zeama de carne si dai la cuptor, la foc mic, pana cand se rumenste frumos deasupra.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu