skip to main |
skip to sidebar
Deliciu cu fructe
Iti trebuie:
- 8 oua
- 10 linguri zahar
- 11 linguri faina
- 1 pliculet praf de copt
- esenta de rom si de vanilie
- 2 portocale
- 2 banane
- 1 borcan mic compot de cirese
- 1 plic budinca de vanilie
- 1 pliculet gelatina rosie
- 300 ml lapte dulce
Pentru sirop iti trebuie:
- 150 ml apa
- 3 linguri zahar
- 1/2 esenta de rom.
Pregatesti asa:
- Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul, esentele, galbenusurile unul cate unul, apoi faina in ploaie.
- Pui praful de copt stins cu putin otet si amesteci usor.
- Torni aluatul intr-o forma de tort unsa si tapetata si il coci 30 de minute.
- Il lasi la racit si prepari un sirop din apa, zahar si esenta de rom.
- Insiropezi pandispanul, prepari budinca conform instructiunilor de pe pachet si o torni peste blat.
- Peste budinca asezi bananele si portocalele taiate dupa preferinta, ciresele scurse bine, iar deasupra torni gelatina rosie preparata conform indicatiilor de pe plic.
- Il lasi la rece cel putin o ora.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu