skip to main |
skip to sidebar
Bulgarasi de ciocolata cu visine din compot
Iti trebuie:
- 350 g ciocolata de menaj
- 175 g unt
- 2 linguri ulei
- 300 ml frisca lichida
- 1 sticluta esenta de rom
- 300 g biscuiti simpli
- 200 g visine din compot.
Pregatesti asa:
- Topesti ciocolata si uleiul pe baie de aburi si cand e gata o dai deoparte si o lasi putin sa se raceasca.
- Treci 200 g biscuiti prin masina de tocat, untul il freci spuma si bati frisca pana se intareste.
- Adaugi apoi in unt ciocolata topita, incorporezi amestecul in frisca si la sfarsit pui biscuitii macinati si esenta de rom.
- Biscuitii ramasi ii treci prin masina de tocat, apoi ii cerni pe o farfurie.
- Formezi din compozitia de ciocolata bulgarasi in mijlocul carora pui cate o visina din compot.
- Treci bulgarasii prin biscuiti si ii asezi pe un platou.
- Daca mai ai prin casa ciocolata o poti razui peste bulgarasi pentru un plus de decor.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu