Bulgarasi de ciocolata cu visine din compot

Iti trebuie:
  • 350 g ciocolata de menaj
  • 175 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 300 g biscuiti simpli
  • 200 g visine din compot.
Pregatesti asa:
  1. Topesti ciocolata si uleiul pe baie de aburi si cand e gata o dai deoparte si o lasi putin sa se raceasca.
  2. Treci 200 g biscuiti prin masina de tocat, untul il freci spuma si bati frisca pana se intareste.
  3. Adaugi apoi in unt ciocolata topita, incorporezi amestecul in frisca si la sfarsit pui biscuitii macinati si esenta de rom.
  4. Biscuitii ramasi ii treci prin masina de tocat, apoi ii cerni pe o farfurie.
  5. Formezi din compozitia de ciocolata bulgarasi in mijlocul carora pui cate o visina din compot.
  6. Treci bulgarasii prin biscuiti si ii asezi pe un platou.
  7. Daca mai ai prin casa ciocolata o poti razui peste bulgarasi pentru un plus de decor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu