skip to main |
skip to sidebar
Miel cu dovlecei la cuptor
Iti trebuie:
- 1 kg carne de miel
- 4 rosii
- 2 dovlecei
- 3-4 catei de usturoi
- 1 fir de cimbru
- sare
- piper
- 3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
- Speli bine carnea de miel, o cureti de eventuale pielite, o stergi cu un servet de bucatarie si o tai cubulete potrivite ca marime.
- Condimentezi cubuletele de carne cu sare si piper si lasi la rece circa 30 de minute.
- Speli rosiile si dovleceii si le tai in felii potrivit de groase.
- Ungi un vas termo-rezistent cu doua linguri de ulei, asezi carnea pe fundul vasului si acoperi cu felii de rosii si dovlecei, asezate alternativ.
- Condimentezi totul cu sare si piper, dupa gust, presari usturoiul si cimbrul tocate marunt.
- Stropesti totul cu doua linguri de ulei si introduci vasul la cuptor pentru o ora.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu