Miel cu dovlecei la cuptor

Iti trebuie:

  • 1 kg carne de miel
  • 4 rosii
  • 2 dovlecei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 fir de cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de miel, o cureti de eventuale pielite, o stergi cu un servet de bucatarie si o tai cubulete potrivite ca marime.
  2. Condimentezi cubuletele de carne cu sare si piper si lasi la rece circa 30 de minute.
  3. Speli rosiile si dovleceii si le tai in felii potrivit de groase.
  4. Ungi un vas termo-rezistent cu doua linguri de ulei, asezi carnea pe fundul vasului si acoperi cu felii de rosii si dovlecei, asezate alternativ.
  5. Condimentezi totul cu sare si piper, dupa gust, presari usturoiul si cimbrul tocate marunt.
  6. Stropesti totul cu doua linguri de ulei si introduci vasul la cuptor pentru o ora.
  7. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes