skip to main |
skip to sidebar
Tiramisu
Iti trebuie:
- 8 galbenusuri
- 150 g zahar
- 350 ml vin alb
- 500 ml frisca lichida (smantana pentru frisca)
- 750 g mascarpone
- 2 pachete piscoturi
- 2 cani cafea tare
- cacao pentru pudrat
Pregatesti asa:
- Freci spuma galbenusurile cu zaharul, apoi le pui la bain-marie, adaugi treptat 150 ml vin amestecand continuu, pana se ingroasa crema.
- O lasi la racit.
- Bati frisca, incorporezi branza mascarpone, crema de galbenusuri si amesteci usor cu o lingura de lemn de jos in sus.
- Lasi crema la rece.
- Amesteci cafeaua cu restul de vin, inmoi piscoturile in amestecul de cafea introducandu-le cu partea cu zahar.
- Nu le lasi in cafea, doar le treci prin ea.
- Asezi piscoturile intr-o tava cat mai aproape unul de altul, intinzi jumatate din crema, alt rand de piscoturi, apoi restul de crema.
- Nivelezi, pudrezi cu cacao si pui prajitura la frigider minimum 6 ore.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu