Desert cu mandarine

Iti trebuie:

  • 400 g mandarine din compot
  • 1 pliculet gelatina
  • 1 lamaie
  • 250 g branza de vaci
  • 500 g mascarpone
  • 5 linguri zahar
  • 16 biscuiti ovaz.
Pregatesti asa:
  1. Scoti mandarinele din compot si le pui la scurs.
  2. Dizolvi intr-un vas gelatina cu trei linguri de compot.
  3. Zeama de la o jumatate de lamaie si compotul de mandarine le pui intr-un vas,adaugi gelatina si incalzesti la foc mic fara sa dea in clocot.
  4. Lasi sa se raceasca.
  5. Freci branza de vaci cu mascarpone si zaharul, adaugi compotul cu gelatina, omogenizezi si lasi la rece.
  6. Pe fundul unui bol de sticla asezi jumatate din mandarinele scurse, intinzi jumatate din crema, asezi biscuitii, restul de mandarine (opresti cateva pentru decor) si intinzi crema.
  7. Decorezi cu bucati de biscuiti, mandarine si, daca vrei ciocolata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes