skip to main |
skip to sidebar
Desert cu mandarine
Iti trebuie:
- 400 g mandarine din compot
- 1 pliculet gelatina
- 1 lamaie
- 250 g branza de vaci
- 500 g mascarpone
- 5 linguri zahar
- 16 biscuiti ovaz.
Pregatesti asa:
- Scoti mandarinele din compot si le pui la scurs.
- Dizolvi intr-un vas gelatina cu trei linguri de compot.
- Zeama de la o jumatate de lamaie si compotul de mandarine le pui intr-un vas,adaugi gelatina si incalzesti la foc mic fara sa dea in clocot.
- Lasi sa se raceasca.
- Freci branza de vaci cu mascarpone si zaharul, adaugi compotul cu gelatina, omogenizezi si lasi la rece.
- Pe fundul unui bol de sticla asezi jumatate din mandarinele scurse, intinzi jumatate din crema, asezi biscuitii, restul de mandarine (opresti cateva pentru decor) si intinzi crema.
- Decorezi cu bucati de biscuiti, mandarine si, daca vrei ciocolata.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu