Friptura de cotlet cu legume

Iti trebuie:
  • 4 felii de cotlet de porc
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 4 ardei rosii
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita scortisoara
  • 5 linguri ulei
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cotletele de porc , le tamponezi cu un servet de bucatarie si le condimentezi cu sare si piper.
  2. Le lasi la rece cateva minute.
  3. Intre timp, ungi o tava cu ulei, cureti si speli ceapa si apoi o tai in rondele in tava, iar peste rondelele de ceapa asezi cotletele.
  4. Peste acestea pui felii de ardei si rosii decojite.
  5. Pisezi usturoiul si il adaugi peste carne, de asemenea cimbrul si scortisoara.
  6. Coci in cuptorul incins 45 de minute, dupa care adaugi vinul si mai tii la cuptor 15 minute la foc mic.
  7. Poti servi cotletul cu garnitura de cartofi sau legume.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu