skip to main |
skip to sidebar
Friptura de cotlet cu legume
Iti trebuie:
- 4 felii de cotlet de porc
- 2 cepe
- 4 rosii
- 4 ardei rosii
- 5 catei de usturoi
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita scortisoara
- 5 linguri ulei
- 200 ml vin alb
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Speli bine cotletele de porc , le tamponezi cu un servet de bucatarie si le condimentezi cu sare si piper.
- Le lasi la rece cateva minute.
- Intre timp, ungi o tava cu ulei, cureti si speli ceapa si apoi o tai in rondele in tava, iar peste rondelele de ceapa asezi cotletele.
- Peste acestea pui felii de ardei si rosii decojite.
- Pisezi usturoiul si il adaugi peste carne, de asemenea cimbrul si scortisoara.
- Coci in cuptorul incins 45 de minute, dupa care adaugi vinul si mai tii la cuptor 15 minute la foc mic.
- Poti servi cotletul cu garnitura de cartofi sau legume.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu