Cornulete cu gem de caise

Iti trebuie:

  • 200 g untura
  • 600 g faina
  • 1 ou mare
  • zahar pudra
  • 200 g smantana
  • un praf de sare
  • gem de caise
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina intr-un castron, faci o adancitura in mijloc si adaugi oul, untura, smantana si un praf de sare.
  2. Framanti bine un aluat din aceste ingrediente si il lasi la rece circa 30 de minute.
  3. Dupa cele 30 de minute, pe o planseta tapetata cu faina, intinzi aluatul intr-o foaie subtire, tai patrate mici, pe care le umpli cu gem de caise si le rasucesti.
  4. Le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dai la cuptor.
  5. Cand sunt gata, presari zahar pudra deasupra.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes