skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri cu nuca
Iti trebuie:
- 300 g nuca macinata
- 300 g faina
- 300 g zahar pudra
- 300 g unt
- 1 ou mare
- 1 esenta de vanilie
Pregatesti asa:
- Inainte de pregatirea acestei retete scoateti untul si il lasati la temperatura camerei sa se inmoaie circa 1 ora.
- Nuca macinata o amestecati cu zaharul pudra.
- Untul moale il freci cu mixerul pana cand obtii o spuma.
- Bati oul cu un praf de sare.
- In spuma de unt incorporezi usor faina cernuta, oul batut, zaharul, nucile, esenta de vanilie si framantati cu mana.
- Dupa ce ati obtinut o compozitie omogena, lasati la frigider pentru circa 30 de minute.
- Tapetati o planseta cu faina, modelati din aluatul cu nuca fursecuri si le puneti in tava tapetata cu hartie de copt.
- Dai la cuptorul incalzit, la foc mic pentru 15 minute.
- Cand se rumenesc pe margini, le scoti.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu