Fursecuri cu branza de vaci

Iti trebuie:

  • 4 galbenusuri
  • 300 ml lapte
  • 600 - 700 g faina
  • 150 g zahar
  • sare
  • 15 g drojdie uscata
  • 250 g branza de vaci
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 2 pliculete zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in putina apa calda.
  2. Amesteci zaharul cu laptele cald, sarea si galbenusurile.
  3. Adaugi faina si drojdia,putin unt si framanti bine pana obtii un aluat omogen.
  4. Lasi aluatul sa creasca la loc caldut.
  5. Branza de vaci o pasezi bine, apoi adaugi zaharul vanilat si galbenusul frecat bine cu zahar.
  6. Amesteci bine pana se omogenizeaza.
  7. Dupa ce aluatul a crescut, imparti aluatul in bile de dimensiuni potrivite le asezi intr-o tava unsa si tapetata cu faina si le mai lasi sa creasca.
  8. Dupa ce au mai dospit putin, faci o adancitura in mijlocul lor, le ungi cu un amestec de lapte si ou, apoi umpli adanciturile cu branza.
  9. Lasi placintele din nou la crescut, apoi le introduci in cuptorul incins circa 20 de minute.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes