Iti trebuie:
- 1 cana zahar brun
- 200 g unt
- 50 g zahar tos
- 2 linguri esenta de vanilie
- 4 oua
- 600-700 g faina
- 2 lingurite amidon
- un praf de copt
- 1.2 lingurita sare
- 150 g fulgi de ciocolata
- Framanti un aluat din faina amestecata cu amidonul, praful de copt si sarea.
- Intre timp bati ouale cu zaharul brun si cel tos pana cand se topeste complet.
- Adaugi esenta de vanilie si untul topit, dupa care adaugi amestecul de faina.
- Dupa ce ai framantat bine adaugi si fulgii de ciocolata si continui sa amesteci.
- Din aluatul pe care l-ai framantat intinzi o foaie din care tai forme rotunde cu ajutorul unui pahar.
- Pui fursecurile in tava si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
- Servesti fursecurile reci presarate deasupra cu zahar pudra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu