Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Iti trebuie:

  • 1 cana zahar brun
  • 200 g unt
  • 50 g zahar tos
  • 2 linguri esenta de vanilie
  • 4 oua
  • 600-700 g faina
  • 2 lingurite amidon
  • un praf de copt
  • 1.2 lingurita sare
  • 150 g fulgi de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din faina amestecata cu amidonul, praful de copt si sarea.
  2. Intre timp bati ouale cu zaharul brun si cel tos pana cand se topeste complet.
  3. Adaugi esenta de vanilie si untul topit, dupa care adaugi amestecul de faina.
  4. Dupa ce ai framantat bine adaugi si fulgii de ciocolata si continui sa amesteci.
  5. Din aluatul pe care l-ai framantat intinzi o foaie din care tai forme rotunde cu ajutorul unui pahar.
  6. Pui fursecurile in tava si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
  7. Servesti fursecurile reci presarate deasupra cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes