Fursecuri delicioase cu alune

Iti trebuie:

  • 400 g faina integrala
  • 1 cana zahar brun
  • 200-250 g margarina pentru prajituri
  • 1 esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 125 g fulgi de ciocolata
  • 120 g alune de padure
  • 3-4 linguri frisca lichida
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un aluat fin din faina, untul lasat la temperatura camerei, zaharul, frisca lichida, un praf de sare si esenta de vanilie.
  2. Se amesteca bine dupa care se adauga usor fulgii de ciocolata si alunele macinate.
  3. Toate ingredientele se omogenizeaza cu ajutorul unui mixer pana se obtine un aluat tare.
  4. Se lasa la rece cateva ore, infasurat in folie de plastic.
  5. Dupa ce a stat la rece minim o ora se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie forme preferate.
  6. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptor.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes