skip to main |
skip to sidebar
Fursecuri delicioase cu alune
Iti trebuie:
- 400 g faina integrala
- 1 cana zahar brun
- 200-250 g margarina pentru prajituri
- 1 esenta de vanilie
- un praf de sare
- 125 g fulgi de ciocolata
- 120 g alune de padure
- 3-4 linguri frisca lichida
Pregatesti asa:
- Se prepara un aluat fin din faina, untul lasat la temperatura camerei, zaharul, frisca lichida, un praf de sare si esenta de vanilie.
- Se amesteca bine dupa care se adauga usor fulgii de ciocolata si alunele macinate.
- Toate ingredientele se omogenizeaza cu ajutorul unui mixer pana se obtine un aluat tare.
- Se lasa la rece cateva ore, infasurat in folie de plastic.
- Dupa ce a stat la rece minim o ora se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie forme preferate.
- Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptor.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu