Ingrediente:
- 400 g carne tocata
- 2 catei de usturoi
- 2 oua
- 100 g faina
- 100 g unt
- 500 ml lapte
- 200 g branza cedar
- 200 g ciuperci
- sare
- piper
- 500 g faina
- 1 l lapte
- 3 oua
- sare
- 2 fire ceapa verde
- 1/2 ardei gras rosu.
- Amesteci laptele cu faina si ouale, adaugi un praf de sare si bati bine, sa se omogenizeze compozitia.
- Faci clatite din aceasta compozitie.
- Amesteci carnea cu usturoiul zdrobit, ouale, sare si piper, dupa gust.
- Pentru sosul de branza incalzesti untul la foc mic, adaugi faina si lasi pana se aureste.
- Torni laptele amestecand continuu si lasi pe foc mic pana se leaga sosul.
- Adaugi branza rasa, condimentezi cu sare si piper, sotezi ciupercile curatate si taiate felii si le adaugi in sos.
- Umpli clatitele cu amestecul de carne si le rulezi.
- Le asezi intr-o tava unsa cu unt, torni sosul de branza peste ele si le bagi in cuptorul bine incins, la foc potrivit, circa 20 de minute.
- Le servesti asezonate cu ceapa verde si ardei gras rosu tocate marunt.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu