Ciorba cu praz si orez

Ingrediente:

  • 1 kg praz
  • 2 cepe
  • 1,5 l apa fiarta impreuna cu 2-3 linguri de condiment vegetal
  • 50 g telina
  • 30 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 l bors
  • sare
Mod preparare:
  1. Fierbi apa impreuna cu condimentul vegetal pentru a se obtine zeama pentru ciorbita.
  2. In aceasta zeama, pui ceapa taiata marunt, orezul si telina si fierbi 30 de minute.
  3. Cureti prazul, il tai felii si il adaugi in ciorba impreuna cu uleiul, lasand totul la fiert timp de 20 de minute.
  4. Adaugi borsul clocotit separat si bulionul.
  5. Mai clocotesti putin, sarezi dupa gust si presari frunze de leustean si patrunjel taiate marunt.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes