Ingrediente:
- 1 kg praz
- 2 cepe
- 1,5 l apa fiarta impreuna cu 2-3 linguri de condiment vegetal
- 50 g telina
- 30 g orez
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- 2 linguri bulion
- 1/2 l bors
- sare
- Fierbi apa impreuna cu condimentul vegetal pentru a se obtine zeama pentru ciorbita.
- In aceasta zeama, pui ceapa taiata marunt, orezul si telina si fierbi 30 de minute.
- Cureti prazul, il tai felii si il adaugi in ciorba impreuna cu uleiul, lasand totul la fiert timp de 20 de minute.
- Adaugi borsul clocotit separat si bulionul.
- Mai clocotesti putin, sarezi dupa gust si presari frunze de leustean si patrunjel taiate marunt.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu