Ingrediente:
- 6 cepe
- 3 linguri pasta de rosii
- 500 g ciuperci
- 4 catei de usturoi
- 2 ardei
- 4 linguri ulei
- 1 frunza de dafin
- sare
- piper
- boia
- marar si patrunjel verde tocate marunt
- Cureti ceapa, o speli bine si o tai in felii mai groase.
- O pui la calit in ulei impreuna cu usturoiul pisat, ardeiul taiat feliute si foaia de dafin.
- Cand ceapa e pe jumatate inmuiata, adaugi ciupercile taiate felii, iar cand ceapa s-a inmuiat bine pui sucul de rosii, boiaua, sare si piper.
- Lasi la foc domol inca 10-15 minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de vas.
- Pui marar tocat marunt inainte de a servi mancarea.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu