Tocanita delicioasa de post

Ingrediente:

  • 6 cepe
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 500 g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 2 ardei
  • 4 linguri ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar si patrunjel verde tocate marunt
Mod preparare:
  1. Cureti ceapa, o speli bine si o tai in felii mai groase.
  2. O pui la calit in ulei impreuna cu usturoiul pisat, ardeiul taiat feliute si foaia de dafin.
  3. Cand ceapa e pe jumatate inmuiata, adaugi ciupercile taiate felii, iar cand ceapa s-a inmuiat bine pui sucul de rosii, boiaua, sare si piper.
  4. Lasi la foc domol inca 10-15 minute, amestecand din cand in cand, ca sa nu se prinda de vas.
  5. Pui marar tocat marunt inainte de a servi mancarea.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes