Ingrediente:
- 300 g ficat de pui
- 500 g carne (pui, vita sau porc)
- 400 g ciuperci proaspete
- 2 legaturi de ceapa verde
- 2 cepe uscate
- 1/2 ardei gras rosu
- 1 legatura de verdeata
- 5 oua
- unt
- faina boia de ardei
- 1 lingura cu pesmet
- sare
- piper
- ulei.
- Curata ciupercile si ceapa uscata, taie-le marunt si pune-le la calit impreuna cu ficateii curatati si ei de pielite.
- Da prin masina de tocat carnea si caleste-o putin.
- Cand se racoresc ficateii, da-i prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ciupercile calite.
- Pune totul intr-un castron si amesteca bine cu ardeiul taiat cubulete, verdeata taiata marunt, patru oua batute foarte bine, ceapa verde tocata.
- Condimenteaza cu sare si piper.
- Unge forma cu unt si tapeteaz-o cu faina, toarna compozitia si da la cuptor pana se rumeneste putin.
- Bate oul pastrat impreuna cu boiaua (dulce sau picanta, dupa preferinta) si o lingura cu pesmet si unge drobul deasupra.
- Da din nou la cuptor, pana face crusta aurie.
- Taie dupa ce s-a racit.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu