Drob cu ciuperci

Ingrediente:
  • 300 g ficat de pui
  • 500 g carne (pui, vita sau porc)
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 cepe uscate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 legatura de verdeata
  • 5 oua
  • unt
  • faina boia de ardei
  • 1 lingura cu pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei.
Mod preparare:
  1. Curata ciupercile si ceapa uscata, taie-le marunt si pune-le la calit impreuna cu ficateii curatati si ei de pielite.
  2. Da prin masina de tocat carnea si caleste-o putin.
  3. Cand se racoresc ficateii, da-i prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ciupercile calite.
  4. Pune totul intr-un castron si amesteca bine cu ardeiul taiat cubulete, verdeata taiata marunt, patru oua batute foarte bine, ceapa verde tocata.
  5. Condimenteaza cu sare si piper.
  6. Unge forma cu unt si tapeteaz-o cu faina, toarna compozitia si da la cuptor pana se rumeneste putin.
  7. Bate oul pastrat impreuna cu boiaua (dulce sau picanta, dupa preferinta) si o lingura cu pesmet si unge drobul deasupra.
  8. Da din nou la cuptor, pana face crusta aurie.
  9. Taie dupa ce s-a racit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes