Chiftelute

Ingrediente:

  • 10 cartofi mari
  • 250 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei dupa gust
  • 10 ciuperci
  • 4 bucati de sunca de porc
  • 2 cepe mari albe
  • 1/2 kg spanac
  • 1 kg carne de porc tocata.
Mod preparare: 
  1. Cureti cartofii si ii dai prin razatoarea cu gauri mici.
  2. Tai marunt ceapa si ciupercile si pui, dupa gust, sare, piper, boia, ulei.
  3. Adaugi ouale si spanacul fiert si tocat.
  4. Tai marunt sunca de porc si adaugi si carnea tocata.
  5. Amesteci bine totul.
  6. Pui uleiul la incins.
  7. Formezi cu lingura chiftele, le prajesti pe o parte si pe alta si le scoti pe un platou cu hartie absorbanta.
  8. Servesti chiftelele calde sau reci, cu smantana.
Portii: 6 portii
Pregatire: 70 minute

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes