Ingrediente:
- 10 cartofi mari
- 250 g smantana
- 2 oua
- sare
- piper
- boia
- ulei dupa gust
- 10 ciuperci
- 4 bucati de sunca de porc
- 2 cepe mari albe
- 1/2 kg spanac
- 1 kg carne de porc tocata.
- Cureti cartofii si ii dai prin razatoarea cu gauri mici.
- Tai marunt ceapa si ciupercile si pui, dupa gust, sare, piper, boia, ulei.
- Adaugi ouale si spanacul fiert si tocat.
- Tai marunt sunca de porc si adaugi si carnea tocata.
- Amesteci bine totul.
- Pui uleiul la incins.
- Formezi cu lingura chiftele, le prajesti pe o parte si pe alta si le scoti pe un platou cu hartie absorbanta.
- Servesti chiftelele calde sau reci, cu smantana.
Pregatire: 70 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu