Ciorba de post cu orez si ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci
  • 1 l bors
  • 2 cepe
  • 1 ceasca orez
  • verdeata
  • sare
  • 3 morcovi
  • patrunjel radacina
  • cimbru
  • leustean
Mod preparare:
  1. Pui la fiert 2 l apa cu sare, iar cand incepe sa fiarba adaugi morcovul, patrunjelul si ceapa taiate marunt.
  2. Cand zarzavaturile sunt pe jumatate fierte, adaugi ciupercile, care au fost inainte calite putin in ulei, 10-15 minute, cu putina sare.
  3. Dupa cateva clocote, adaugi borsul si orezul fiert separat.
  4. Mai lasi sa fiarba cateva minute si adaugi o crenguta de cimbru, apoi patrunjelul si leusteanul tocate.
  5. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes