Ciuperci umplute

Ingrediente: 

  • 500 g ciuperci mai mari
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 carnaciori subtiri
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde pentru ornat.
Preparare ciuperci umplute: 
  1. Speli ciupercile, le scoti piciorusele si le toci impreuna cu ardeii grasi, carnaciorii si cascavalul.
  2. Pui sare si piper dupa gust.
  3. Asezi compozitia in mijlocul ciupercilor si mai pui o suvita de cascaval deasupra, ca un capac.
  4. Asezi ciupercile intr-o tava, pe o folie de aluminiu si dai tava la cuptor.
  5. Lasi tava la cuptor circa 15-20 de minute.
  6. Le scoti pe un platou si le ornezi cu patrunjel verde.
  7. Poti servi ciupercile simple sau cu orice garnitura, reci sau calde.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes