Ingrediente pentru aluat:
- 400 g faina
- 200 g margarina
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita otet
- sare.
- 8 bucati sparanghel
- 8 bucati sunca sau bacon
- 8 felii de cascaval
- 2 galbenusuri.
- Amesteci faina cu margarina moale, praful de copt, otetul, un praf de sare si putina apa calda.
- Framanti pana obtii un aluat omogen pe care il lasi la frigider pentru 30 de minute.
- Intre timp, speli sparanghelul si il oparesti 5 minute in apa clocotita cu sare, apoi il lasi la scurs.
- Intinzi aluatul intr-o foaie subtire si tai patrate cu diametrul de 13 cm.
- Pe fiecare patrat pui o felie de cascaval, o felie de bacon, un fir de sparanghel si rulezi aluatul pornind de la un colt.
- Dupa ce ai facut toate cornurile, le asezi intr-o tava, le ungi cu galbenus si le dai la cuptor pentru 20 minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu