Chiftelute cu sos de cascaval

Ingrediente:

  • 1 piept de pui tocat
  • 1 ou  
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper.
Ingrediente pentru sos:
  • 1 cana lapte
  • 100 g cascaval
  •  1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 1/2 lingurita chimen
  • sare  
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 500 g cartofi noi.
Mod de preparare:
  1. Amesteci carnea tocata cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, ceapa rasa, oul batut ca pentru omleta, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.
  2. Din compozitia obtinuta  modelezi  chiftelute lunguiete, pe care le fierbi in apa cu putina sare.
  3. Cand sunt gata, le scoti cu spumiera si le pastrezi calde pana in momentul servirii.
  4. Amesteci laptele cu faina, untul, cascavalul ras, chimenul, pui pe foc mic si dai in cateva clocote, dupa care condimentezi sosul cu sare si piper.
  5. Separat, fierbi cartofii noi spalati foarte bine in apa cu sare si ii servesti garnitura la chiftelute, peste care torni sosul de cascaval.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes