Ingrediente:
- 1 piept de pui tocat
- 1 ou
- 1 morcov mic
- 1 ceapa mica
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- sare
- piper.
- 1 cana lapte
- 100 g cascaval
- 1 lingurita unt
- 1 lingurita faina
- 1/2 lingurita chimen
- sare
- piper
- 500 g cartofi noi.
- Amesteci carnea tocata cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, ceapa rasa, oul batut ca pentru omleta, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.
- Din compozitia obtinuta modelezi chiftelute lunguiete, pe care le fierbi in apa cu putina sare.
- Cand sunt gata, le scoti cu spumiera si le pastrezi calde pana in momentul servirii.
- Amesteci laptele cu faina, untul, cascavalul ras, chimenul, pui pe foc mic si dai in cateva clocote, dupa care condimentezi sosul cu sare si piper.
- Separat, fierbi cartofii noi spalati foarte bine in apa cu sare si ii servesti garnitura la chiftelute, peste care torni sosul de cascaval.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu