Pranzul burlacului

Iti trebuie: 

  • 4 oua
  • 100 g jambon slab
  • 100 g salam sau sunca
  • 4 linguri sos de rosii
  • 1 fir de sparanghel
  • 2 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi 1 ceapa
  • 4 linguri mazare fiarta
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa: 
  1. Tai salamul si jambonul cubulete, le amesteci cu ceapa si usturoiul tocate marunt si le calesti impreuna 5-6 minute.
  2. Adaugi apoi boabele de mazare fierte separat, sosul de rosii si continui calirea inca 5-6 minute.
  3. Torni amestecul intr-o tava termorezistenta, adaugi sparanghelul rupt bucatele, il condimentezi cu sare si piper dupa gust, iar deasupra spargi ouale.
  4. Dai tava la cuptor circa 5-10 minute, pana se incheaga albusurile.
  5. Servesti mancarea imediat.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes