Ingrediente:
- 6 vinete
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 1 telina mica
- 2 ardei grasi
- 1 varza mica
- 1 capatana usturoi
- frunze de telina
- 3 linguri ulei de masline
- sos de rosii
- sare
- piper
- Speli vinetele si le tai rondele.
- Sarezi vinetele si le lasi sa se scurga.
- Prajesti vinetele in ulei pe ambele parti.
- Tai ceapa pestisori si o calesti separat, adaugand zarzavaturile rase pe razatoare, apoi calesti totul mai departe.
- Asezi vinetele intr-un vas, alternand feliile de vinete cu toate legumele in straturi.
- Printre straturi pui catei de usturoi si frunze de telina tocate marunt.
- Deasupra torni un sos de rosii sau un suc de rosii mai gros.
- Fierbi mancarea sub capac la foc mic.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu