Ingrediente:
- 12 felii patrate de cascaval
- 6 felii sunca presata
- 6 felii subtiri de bacon
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa
- 100 g masline
- 4 oua
- 150 g faina
- 75 g pesmet
- 200 ml ulei
- sare
- piper
- boia
- Tai maslinele in felii, indepartand samburii.
- Cureti ceapa si ardeiul si le toci marunt, apoi le calesti impreuna, in 2 linguri de ulei incins, pana se inmoaie.
- Cand s-au racit, le amesteci cu felioarele de masline, un praf de sare, piper si boia dupa gust.
- Pentru un portofel ai nevoie de 2 felii de cascaval de dimensiuni egale, 1 felie de sunca si una de bacon.
- Peste o felie de cascaval, suprapui una de sunca, una de bacon, o lingurita compozitie cu ceapa, ardei si masline si acoperi cu o felie de cascaval.
- Treci portofelul prin faina, prin ou batut, apoi din nou prin faina, ou si la sfarsit prin pesmet.
- Prajesti portofelele in ulei incins, pe ambele parti, la foc mediu, pana se rumenesc frumos.
- Le scoti pe hartie absorbanta si le servesti calde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu