Ingrediente:
- 1 kg ciuperci champignon mari si proaspete
- 200 g kaizer
- 200 g sunca presata
- 2 linguri ulei de masline
- 4 oua
- 1 legatura ceapa verde
- 1 legatura usturoi verde
- 1 legatura marar
- sare
- piper
- condiment din legume uscate
- 2 linguri unt pentru tava
- Cureti ciupercile, dupa care le indepartezi piciorusele si le speli bine.
- Lasi ciupercile sa se scurga pe un servet.
- Fierbi 2 oua tari, apoi le decojesti si le maruntesti.
- Tai marunt coditele ciupercilor, ceapa si usturoiul curatate, iar kaizerul si sunca le tai julien.
- Calesti in ulei ceapa, usturoiul si coditele ciupercilor, adaugand condimente din legume, dupa gust.
- Adaugi sunca si kaizerul, amesteci putin si continui sa le calesti impreuna.
- Cand legumele calite s-au racit, le amesteci cu ouale fierte, ouale batute, mararul fin tocat, sare si piper dupa gust.
- Umpli palariile ciupercilor cu aceasta compozitie, le pui intr-un vas termorezistent uns cu unt si le coci la foc mediu, 15-20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu