Ingrediente:
- 4 cornuri
- 3 oua fierte tari
- 100 g de branza cre-moasa, moale (feta, delis, etc.)
- 100 g de unt
- 2 feliute branza topita
- 50 ml de lapte
- 1-2 castraveciori acri
- 1/2 ardei gras rosu
- 2-3 lingurite de seminte de susan
- o conserva de peste in ulei (cam 170 g)
- sare
- piper
- baza pentru mancaruri
- Cornurile se taie in jumatati si scoti miezul cu o furculita.
- Intr-un castron, pui miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrezi cateva fasii pentru decor), castravetii cubulete mici, branza, jumatate din unt si ouale tocate marunt.
- Amesteci usor in compozitie si condimentezi dupa gust, apoi umpli jumatate din baghete.
- In compozitia ramasa adaugi pestele scurs, amesteci usor si umpli restul baghetelor, apoi le inmoi pe toate putin in lapte.
- Le ungi deasupra si la baza cu untul ramas, le asezi in tava si le garnisesti cu feliutele de ardei si cu feliute de branza topita.
- Presari cu susan si dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 10 minute.
- Scoti baghetele din cuptor si le asezi pe platou.
- Decorezi cu cateva frunzulite verzi, masline, feliute de castravete etc.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu