Cornuri umplute cu pasta de branza

Ingrediente:

  • 4 cornuri
  • 3 oua fierte tari
  • 100 g de branza cre-moasa, moale (feta, delis, etc.)
  • 100 g de unt
  • 2 feliute branza topita
  • 50 ml de lapte
  • 1-2 castraveciori acri
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lingurite de seminte de susan
  • o conserva de peste in ulei (cam 170 g)
  • sare
  • piper
  • baza pentru mancaruri
Mod preparare:
  1. Cornurile se taie in jumatati si scoti miezul cu o furculita.
  2. Intr-un castron, pui miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrezi cateva fasii pentru decor), castravetii cubulete mici, branza,  jumatate din unt si ouale tocate marunt.
  3. Amesteci usor in compozitie si condimentezi dupa gust, apoi umpli jumatate din baghete.
  4. In compozitia ramasa adaugi pestele scurs, amesteci usor si umpli restul baghetelor, apoi le inmoi pe toate putin in lapte.
  5. Le ungi deasupra si la baza cu untul ramas, le asezi in tava si le garnisesti cu feliutele de ardei si cu feliute de branza topita.
  6. Presari cu susan si dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, timp de 10 minute.
  7. Scoti baghetele din cuptor si le asezi pe platou.
  8. Decorezi cu cateva frunzulite verzi, masline, feliute de castravete etc.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes